Janakopulos poslao poruku svim učesnicima Evrolige!
Dimitris Janakopulos, Foto: Starsport

u centru pažnje

Janakopulos poslao poruku svim učesnicima Evrolige!

Ergin Ataman će u svom timu između ostalih imati i Lorenca Brauna, Omera Jurcevena i Džedija Osmana, koji su se tokom ovog letnjeg prelaznog roka priključili aktuelnom šampionu Evrope

Objavljeno: 16:13h

Predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos - Dimitirs Janakopulos, oglasio se na Instagramu, uz objavu tima grčkog velikana i poželeo sreću svim učesnicima Evrolige u narednoj sezoni.

Grčki klub je akutelni šampion Evrolige, te će naredne sezone pokušati da odbrani tron, i, to, sa znatno pojačanim sastavom.

Ergin Ataman će u svom timu između ostalih imati i Lorenca Brauna, Omera Jurcevena i Džedija Osmana, koji su se tokom ovog letnjeg prelaznog roka priključili aktuelnom šampionu Evrope.

Ergin Ataman
Ergin Atamanfoto: EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU

Neće biti lako nijednoj evroligaškoj ekipi koja naredne sezone preko puta terena bude imala strahoviti Panatinaikos, a čini se da će Olimpijakosu kao najvećem rivalu ''zelenih'' biti najteže, jer će se sa izabranicima Ergina Atamana nekolio puta suočavati i u grčkom prvenstvu, kao i elitnom takmičenju.

Mada, i ekipa Jorgasa Barcokasa nije nimalo naivna, jer je klub iz Pireja pokušao da isparira Panatinaikosu sa pojačanjima, i, čini se, da je to i uspeo, pa će biti veoma zanimljivo videti koja će od ove dve ekipa izlaziti kao pobednik predstojećih okršaja.

U Pirej se vratio Saša Vezenkov koji je u crveno-belom dresu stigao i do MVP prizanja u Evroligi, Olimpijakos je pojačao i Evan Furnije, Francuz sa dugogodišnjim NBA iskustvom, a drugi put u karijeri za crveno-bele će nastupatin i Tajler Dorsi.

Dimitris Janakopulos, poznat i po kontroverznim izjavama, kao i čudnovatom ponašanju, iskoristio je prilku pred početak sezone da poželi učesnicima Evrolige svu sreću, uz poruku i sliku na Instagramu ubitačne čete Ergina Atamana koja će braniti boje Panatinaikosa.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.